Sejarah kita

Pada tahun 2009, ia ditubuhkan di kampung halaman mengangkat, Jiyang County, Jinan City. Kilang ini meliputi kawasan lebih dari 30,000 meter persegi dan mempunyai lebih daripada 150 juruteknik dan pekerja.

Sejak penubuhan syarikat, produk kami telah diiktiraf dan disokong oleh Kumpulan Yili, pelanggan kerajaan dan asing.

Kami memberi jaminan bahawa produk berkualiti tinggi yang kami hasilkan, semua produk telah berlalu CE, ISO9001, ISO14001, BV, SGS sertifikasi


Kilang kami

Kilang ini terletak di Jiyang County, Jinan City. Proses pengeluaran pada dasarnya adalah mekanik. Kami mempunyai jentera dan peralatan yang matang, pekerja mahir, dan aliran kerja yang fasih, yang menjadikan kami mengatakan bahawa produk yang dihasilkan lebih cantik, stabil dan berkualiti tinggi.

Company view

Produk kami

Produk Hontylift kami terutamanya dibahagikan kepada platform mengangkat dan aksesori mereka, tanjakan dok, lif, lif kerusi roda


Permohonan Produk

Peningkatan platform hidraulik digunakan secara meluas dalam lapangan terbang, stesen, dok, dewan hotel, bengkel, pembinaan perbandaran, pemasangan kuasa dan operasi ketinggian yang lain, untuk memenuhi keperluan mengangkat ketinggian pekerjaan yang berbeza, dengan ciri-ciri pengangkatan yang stabil dan tepat, permulaan yang kerap dan beban berat. Secara berkesan menyelesaikan kesukaran pelbagai jenis operasi mengangkat di perusahaan perindustrian, menjadikan operasi pengeluaran mudah.

Electrostatic spraying lin1CNC plasma cutting3

CNC cutting machine2

Sijil kami

CE, ISO9001, ISO14001, BV, SGS, sijil Paten Reka Bentuk, Certificate of Utility Model Patent.


Peralatan Pengeluaran

Mesin pemotong CNC, CNC punch, pemotongan plasma CNC, Mesin kimpalan automatik, Kimpalan Robot, Bilik Sandblasting, Talian penyemburan elektrostatik, Mesin peletupan letupan


Pasaran Pengeluaran

Platform mengangkat hontylift kami bukan sahaja menjual di pelbagai wilayah dan bandar di China, tetapi juga di negara lain, dan telah memuji para pelanggan domestik dan asing.


Perkhidmatan kami

1. Perkhidmatan selepas jualan

A. Kami menawarkan jaminan 12 bulan selain dari kesalahan buatan, semasa masa jaminan, kami akan menanggung kos bahagian dan barang.

B. Sekiranya anda perlu, jurutera kami boleh didapati di jentera perkhidmatan di luar negara.

C. Kami menawarkan sokongan teknikal, e-mel, telefon atau video dalam talian 24 jam dan sebarang bantuan.

2. Waranti

1). Semua mesin yang dijual akan diuji sebelum penghantaran;

2). Jaminan satu tahun tanpa kesalahan buatan manusia;

3). Manual pengguna bahasa Inggeris yang mesra untuk mesin menggunakan dan mengekalkan.

4). Beberapa set memakai bahagian akan ditawarkan secara percuma dalam jaminan.