Rumah kediaman Lif hidraulik

rumah kediaman Lif hidraulik 1. Aci kecil: pit bawah hanya 100mm, atau tiada lubang bawah disediakan, yang mudah untuk susun atur bangunan. Ketinggian lapisan atas adalah sekurang-kurangnya 2600mm, yang ditentukan mengikut struktur tertentu; Tiada kapasiti bagi tempahan...
Berbual sekarang

Maklumat produk

rumah kediaman Lif hidraulik

1. aci kecil: pit bawah hanya 100mm, atau tiada lubang bawah disediakan, yang mudah untuk susun atur bangunan. Ketinggian lapisan atas adalah sekurang-kurangnya 2600mm, yang ditentukan mengikut struktur tertentu; dinding bangunan tidak perlu diperkukuh oleh Reka bentuk khas, asalkan ruang yang dikhaskan di mana-mana lokasi yang memudahkan keperluan bangunan untuk Reka bentuk Lif.

2. Tingkatkan kadar penggunaan bangunan: Reka bentuk struktur padat dan munasabah meningkatkan Ruang anda yang berharga. Nisbah kawasan kereta ke kawasan hoistway boleh mencapai 64, dan daya tarikan am Lif tanpa bilik Mesin hanya kira-kira 42%.

4. hingar rendah: Lif hidraulik rumah menerima 220V Lif, dan pada masa yang sama mengoptimumkan kawalan Lif dan teknologi penebat bunyi, supaya bunyi Lif dikawal pada tahap minimum, maksimum hanya 55db-70 (A), yang memenuhi keperluan bisu keluarga.

5. perlindungan alam sekitar dan penjimatan tenaga: kuasa Lif hidraulik domestik hanya kira-kira 2KW, dan ia hanya dipandu oleh motor apabila Lif itu, dan lif digunakan untuk membuat Lif apabila ia turun, yang mencapai kesan penjimatan tenaga; penggunaan kuasa adalah jauh lebih rendah daripada penggunaan peralatan rumah seperti Penyaman udara, menjadikan lif sebagai rumah;

6. keselesaan yang baik: satu set lengkap sistem hidraulik yang diimport memastikan kebolehpercayaan operasi Lif. Kawalan Kumpulan injap berkadar digunakan untuk mencapai permulaan yang lembut Lif, ketepatan meratakan yang tinggi, meningkatkan kualiti operasi, dan keselesaan perjalanan yang baik;

7. Keselamatan dan kebolehpercayaan: Selain daripada peranti Keselamatan Lif umum, kaedah mengangkat yang didorong oleh silinder hidraulik juga dilengkapi dengan perlindungan keselamatan seperti had laju Cut-off injap, suis sarat, injap tekanan maksimum, suis perlindungan suhu minyak, dan lain-lain, untuk meningkatkan prestasi keselamatan Lif; Sistem kawalan mikrokomputer mengurangkan kadar kegagalan Lif.

8. fungsi menyelamat diri dalam kes kegagalan kuasa: apabila terdapat kegagalan bekalan elektrik di Lif, Lif di rumah menghantar isyarat kecemasan untuk memulakan fungsi menyelamat diri. Anda hanya perlu menekan butang untuk membuka pintu dan menyelamatkan diri sendiri.

Jinan Hontylift jentera Sdn Bhd
Laman web:www. hontygroup.com
WhatsApp/wechat/viber/talian: + 86 18615651981
Alamat:Zon pembangunan industri jibei, bandar Jinan, Shandong ProvinceTanah besar
Hot Tags: rumah kediaman Lif hidraulik, China, pembekal, kilang, disesuaikan, harga

Siasatan

You Might Also Like